ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τελείωσε η πρώτη φάση, πάμε για το πρωτάθλημα!

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να τερματίζει πρώτος και την ΑΕΚ δεύτερη. Η ΕΝΠ έπεσε κατηγορία μαζί με την Αγία Νάπα ενώ στη εξάδα παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα.

Η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:

















Ο ΑΠΟΕΛ με εννέα συνεχόμενες νίκες εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των αντιπάλων του και τους ξεπέρασε στη βαθμολογία. Έχει να χάσει από τις 3/1/2016 με αντίπαλο τη Δόξα. Από τότε σε εννέα αγώνες πήρε 27 βαθμούς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τον ΑΠΟΕΛ και είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος με τις λιγότερες ήττες και τη καλύτερη άμυνα βρίσκεται δίκαια εκεί που είναι.

Ανόρθωση, Ομόνοια και Απόλλωνας είναι οι πιο ασταθείς ομάδες του πρωταθλήματος. Ενδεικτικά η Ανόρθωση όταν τέλειωσε ο πρώτος γύρος είχε μία ήττα στα χαρτιά και τέσσερις ισοπαλίες και τερματίζει το πρωτάθλημα με 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η Ομόνοια δεν έχει συμπληρώσει σερί πάνω από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Τώρα μετρά τρεις συνεχόμενες κόντρα σε Άρη, ΕΝΠ και ΑΕΛ, αν καταφέρει και κερδίσει την Ανόρθωση θα κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά.

Ο Απόλλωνας από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τον Ιανουάριο είχε μόνο μία ήττα. Έχασε από τη Σαλαμίνα και στις 11/1/2016 από τον Εθνικό. Δηλαδή παιχνίδια του χεριού του. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από την Ανόρθωση με το 0-2 να  γίνεται 3-2 και κάπου εκεί «σφύριξε» το πρωτάθλημα. Μετά οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες έκανε τους οπαδούς να πιστέψουν ότι θα είναι εκεί αλλά ήρθαν οι δύο άσχημες ήττες με ΑΕΚ (συντριβή) και με ΑΠΟΕΛ εντός έδρας. Από καλύτερη άμυνα έγινε η χειρότερη της εξάδας.

Τέλος η Νέα Σαλαμίνα, έχει να κερδίσει από τις 9/1/2016 και η πρότελευταία νίκη της έγινε τον Νοέμβριο. Ξεκίνησε ιδανικά αφού στις πρώτες 13 αγωνιστικές είχε 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μετά από 13 αγώνες, δηλαδή στο σήμερα, τερμάτισε το πρωτάθλημα με 8 νίκες και από 9 ισοπαλίες και ήττες.

Πλέον αναμένουμε τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τεράστιο ενδιαφέρον όσο αφορά τον κατακτητή και τις ομάδες που θα βγουν Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου