ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Νous arrivons à Paris! (Παρίσι, ερχόμαστε!!)

Η πιο μεγάλη νύχτα της Εθνικής Κύπρου. Απόψε στο κατάμεστο ΓΣΠ, για πρώτη φορά soldout παιχνίδι της ομάδας μας, θα «σπάσουν» καρδιές. Η Κύπρος είναι πολύ κοντά σε μια πρόκριση στα μπαράζ για να μπει στην τελική φάση μιας τεράστιας διοργάνωσης εθνικών ομάδων, όπως είναι το Ευρωπαϊκό που θα γίνει στη Γαλλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια νίκη μακριά από τον θρίαμβο, επειδή περί αυτού λέμε, αν γίνει. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και η προϊστορία δυστυχώς το επιβεβαιώνει. Απέναντι μας θα βρούμε τη Βοσνία του Τζέκο, του Πιάνιτς, του Ιμπίσεβιτς, του Λούλιτς και άλλων αστέρων που διαπρέπουν στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Ακόμη κάτι που καταδεικνύει την μεγάλη διαφορά των δύο χωρών είναι και η κατάταξη στη βαθμολογία της FIFA. Η Βοσνία βρίσκεται στην 30η θέση ενώ εμείς στην 114η. Παρόλα αυτά μπάλα δεν παίζουν ούτε τα μπάτζετ, στις διασυλλογικές διοργανώσεις ούτε τα ονόματα και οι αριθμοί στις εθνικές. Ποιος ξεχνά άλλωστε ότι πέρσι, στις 9 Σεπτεμβρίου τους κερδίσαμε με 1-2 στο σπίτι τους.


Το μόνο που εύχομαι είναι ο κόσμος να δώσει τον παλμό που χρειάζεται, να στηρίξει την ομάδα, οι παίκτες να μην αγχωθούν από τον πολύ κόσμο και αν πάει κάτι στραβά (πτου πτου) να μείνουμε και να τους χειροκροτήσουμε. Αυτή η εθνική το αξίζει.

Καλή επιτυχία Κύπρος μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου