ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τα είδη οπαδών στην Μαπποχώρα

Υπάρχουν πολλά είδη οπαδών. Αυτό το κρατάμε ως δεδομένο. Είναι οι φανατίλες που δεν χάνουν παιχνίδι, οι προπονητές της εξέδρας, οι ξερόλες, οι κουπονιάριες και άλλοι. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι ανθρώπους βλέπουμε όταν πάμε στο γήπεδο.


Ο φανατικός

Αυτός που δεν χάνει παιχνίδι. Το σώμα του είναι γεμάτο τατουάζ της ομάδας του, όλοι τον ξέρουν, όλοι τον ακούν και όλοι τον βλέπουν.


Ο πυρομανής

Αυτού του είδους οπαδοί έρχονται για να αποδείξουν ότι είναι οι πιο πιστοί οπαδοί. Την προηγούμενη νύχτα του αγώνα, ειδικά αν είναι ντέρμπι, θα κάτσουν στο στέκι όπου συχνάζουν, θα διευθετήσουν διάφορες λεπτομέρειες, όπως με τα πανώ, ποιος θα κουβαλήσει τους πυρσούς και φυσικά με παρέα μια μπύρα ή ένα τσιγαριλίκι.

Οι ειδικοί, οι προπονητές της εξέδρας και οι ξερόλες

Σε αυτού του τύπου οπαδού υπάρχουν δύο κατηγορίες με κοινό ότι είναι ξερόλες. Είναι αυτοί  που θα σου πουν με τι σχήμα παίζει η ομάδα, τον λόγο που επέλεξε ο προπονητής τους συγκεκριμένους παίκτες και όχι άλλους και γενικά σε ότι αφορά στο στήσιμο της ομάδας. Στην άλλη κατηγορία είναι αυτοί που μπορεί να μην ξέρουν καν σε τι θέση παίζει κάποιος παίκτης αλλά κατηγορούν τον προπονητή που τον έβαλε να παίξει αλλού ή να μην παιξει καθόλου ενώ μπορεί να είναι τιμωρημένος ή τραυματίας. Συνήθως αυτοί έπαιξαν μπάλα στις ακαδημίες της ομάδας αλλά ένας τραυματισμός ή ο στρατός τους έκοψε τη μπάλα. Συνήθως φωνάζουν στο προπονητή δίνοντας του οδηγίες.

Οι κουπονιάριες

Αυτοί οι οπαδοί είναι στο γήπεδο αλλά ταυτόχρονα είναι στην bet365 και ψάχνουν τι παιχνίδι να παίξουν στο live ή βλέπουν τα σκορ από το livescore.


Οι gamers

Όταν έρθει μια νέα μεταγραφή στην ομάδα θα σου πούνε τον είδα στο manager ή στο fifa και δεν ήταν καλός ή το αντίθετο, ότι πιστεύει τέλοσπάντων. Το μεγαλύτερο τους επίτευγμα είναι ότι επιάσαν το Τσουλού με την αγαπημένη τους ελληνική ομάδα.


Οι φιεστάκηδες

Αυτοί συνήθως έρχονται στα ντέρμπι ή σε τελικούς κυπέλου. Όταν η ομάδα τους δεν τα πάει καλά λένε ότι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ότι όλα είναι καθοδηγούμενα. Όταν όμως η ομάδα πετά είναι στο γήπεδο και στο πλευρό της παντοτινής τους αγάπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου