ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Στον τελικό η Γιουβέντους με "χρυσό" γκολ του Μοράτα

Η Ιταλική ομάδα απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στο Santiago Bernabeu και με συνδυασμό την νίκη της στην έδρα της με 2-1 πέρασε στο τελικό όπου θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο στις 6 Ιουνίου.


Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού της 6ης Μαΐου που θα ανακηρυχθεί η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Οι Ιταλοί διεκδικούν την 3η τους κούπα ενώ οι Καταλανοί την 5η.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά σε τελικό του Champions League. Και οι δύο ομάδες φτάνουν στον τελικό για 8η φορά.

Η Γιουβέντους μόνο μία φορά στο παρελθόν έχει αναμετρηθεί με Ισπανική ομάδα σε τελικό και ήταν το 1997-98 με την ψεσινή της αντίπαλο όπου και έχασε στον Άμστερνταμ με 1-0 με τον Μιγιάτοβιτς.
Από τη πλευρά της η Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκε σε τελικό Champions League με ακόμη δύο Ιταλικές ομάδες στο παρελθόν. Το 1991-92 με την Σαμντόρια την οποία κέρδισε με 1-0 με γκολ του Κόεμαν στην παράταση και το 1993–94 με την Μίλαν από την οποία ηττήθηκε με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου