ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ευτυχώς θα γίνουν 14!!

Μία οργανωμένη ομοσπονδία, όπως Μαπποχώρια Ομοσπονδία Μαππας, έχει καθήκον και υποχρέωση να βελτιώνει το προϊόν της και να το προστατεύει. Φέτος βλέπουμε μία διοργάνωση στη οποία συμμετείχαν 12 ομάδες και το θέαμα δεν μπορούμε να πούμε ότι βελτιώθηκε αλλά ο ανταγωνισμός κορυφώθηκε!

Έμειναν δύο στροφές για το φινάλε και πρωταθλητές μπορεί να να αναδειχθούν οι σπαρτιάτες, οι φευγάτοι ή οι μόνιμοι και να κάνουν το threepeat. Εγώ λέω ότι αν ήταν 14 οι ομάδες ο πρωταθλητής θα πανηγύριζε ήδη μαθηματικά τον τίτλο.

Πέρα από τον ανταγωνισμό όμως υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Όταν πάρθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες, είπαν ότι το μοντέλο θα λειτουργήσει για 2 χρόνια πιλοτικά και αν πετύχει το πείραμα θα επανεξεταστεί το ζήτημα και θα κρίνουν. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ! και άλλαξαν το σύστημα ξανα ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ αποφάσισαν ότι αντί ΔΥΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ! ομάδα. Ούτε στο Τιγκπουντού τέτοια οργάνωση!

Συγχαρητήρια στον ηγέτη της ομοσπονδίας που βλέπει το καλό του ποδοσφαίρου.

Το χειρότερο δεν ξέρω ποιο είναι αλλά να προσθέσω ακόμη κάτι. Ο λόγος που έγινε η αλλαγή στον αριθμό των ομάδων οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες ομάδες από την 8η θέση και κάτω βγήκαν οικονομικό έλλειμα στο τέλος της χρονιάς και θέλησαν να μειωθεί ο ανταγωνισμός στα χαμηλά. Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου