ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η αποθέωση του Fair Play



Απεριόριστο σεβασμό στο ήθος που επέδειξαν οι μικροί της Αγίας Νάπας που τήρησαν το πραγματικό fair play και όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς όταν κάποιες ομάδες έβγαζαν την μπάλλα έξω και οι άλλοι απλά την επέστρεφαν.

Ένα περιστατικό με θετικούς πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές, σημειώθηκε στις 2 Μαΐου.

Στο παιχνίδι Αναγέννησης Δερύνειας – Αγίας Νάπας για το πρωτάθλημα Παίων Κάτω των 17 β΄ κατηγορίας, είχαμε την αποθέωση του τίμιου παιχνιδιού.

Ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείτο 1-0 πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι παίκτες που συμμετείχαν στη φάση του τέρματος, ωστόσο, δεν είχαν προσέξει ότι αντίπαλος ποδοσφαιριστής ήταν κάτω τραυματισμένος.

Μετά τη σέντρα, λοιπόν, οι παίκτες της Αγίας Νάπας έμειναν αδρανείς προκειμένου να σκοράρουν και οι παίκτες της Αναγέννησης για να μην υφίσταται αυτή η αδικία.

Αυτό για μας είναι η αποθέωση του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει θερμά του πρωταγωνιστές αυτού του περαστικού. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουμε και έτσι θέλουμε να συμπεριφέρονται όλα τα μέλη μας.

Πηγή pasp.org.cy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου