ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η τρίτη αγωνιστική όπως την είδαμε εμείς με τα στιγμιότυπα τους

Έφυε τζιαι η τρίτη αγωνιστική. Τι είδαμε;; Το ένα ντέρμπι να έρκεται Χ, το άλλο άσσος, τους αδικημένους να μεν τα καταφέρνουν  πάλε, τους Σκούλλους να πιάνουν τους πρώτους τους βαθμούς στην ιστορία τους στη Α κατηγορία, τους Μαθητές να κερδίζουν με ακόμα μια τριάρα τζιαι τους κοτσιηνόκωλους να ξεκολλούν που τους 0 βαθμούς.

Αναλυτικότερα τα σκορ της αγωνιστικής:
  • Αδικημένοι - Μπούκκιες 1-1
  • Σκούλλοι - Ανελκυστήρες 3-0
  • Σπαρτιάτες - Μόνιμοι Πρωταθλητές 2-2
  • Κλάμπερς - Κοτσιηνόκωλοι 1-3
  • Μαθητές - Παρασκηνιάρχες 3-0
  • Φευγάτοι - Κουκκουλοφόροι 1-0
Σήμερα είναι ο τελευταίος αγώνας της αγωνιστικής μεταξύ των Αγγελιαφόρων και των Κοτσιηνοχωρκάτων.

Μια ζωή αδικούν τους εαυτούς τους.

Ράμος είσαι ένας θεούλης, Γιωργαλίδη είσαι τρίθεος. Σιέρινταν μεν ξαναξιουριστείς. Οι αδικημένοι εκρατούσαν την νίκη στα χέρια τους τζιαι αν ο Σκέμπρι ήταν πιο σοβαρός θα τέλιωνε με τριάρα το παιχνίδι. Εχάσαμε τζιαι το όβερ. Ρε Αντώνη μου, που πάεις γιε μου. Μια φάση ήταν, μείνε τζιαμαί ρε φίλε, εν να θκιώξουν οι αμυντικοί σου. Που πάεις τζιειπάνω στο πέναλτι, τζιαι πιάνεις τζιαι αέρα.
Ότι πρέπει για τους συνομωσιολόγους τούτη η φάση. Το 1-Χ ημίχρονο - τελικό άφηνε κάπου στο 17,00~. Ρε Αντώνη έπιαστα μόνος σου ρε φίλε;;
Εσύ ρε Ράμος, δυο φορές χέρι ως το ημίχρονο; Τι σκατά; Εν μάππα η γέριμη, εν με τα πόθκια που παίζεται.

Τα παραπάνω λόγια εν φτώσια. Δείτε τα στιγμιότυπα.


Το πρώτο τρίποντο στη κατηγορία.

Εκαταφέραντα. Επιάσαν το πρώτο τους βαθμό στη κατηγορία μας οι Σκούλλοι, εγράψαν ιστορία με το τρίμπαλο στους ανελκυστήρες. Ήταν καλύττεροι, το δείχνει τζιαι το σκορ. Για τους φιλοξενούμενους τα είπαμε και την προηγούμενη αγωνιστική ότι δεν θα παν πούποτε με τον Αγιομαμίτη τζιαι σήμερα εθκιώξαν τον. 
 Το ασανσέρ αν είχε καλύτερο προπονητή νομίζω θα έμενε στη κατηγορία, όι πως εν σίουρη η πτώση του αλλά νομίζω ότι σηκώνει μια υπέρβαση σε τούτο το κομμάτι.
Να πούμε ότι είναι η τρίτη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες τζιαι οι Παφίτες μετρούν 2 νίκες τζιαι μια ισοπαλία. Τούτο το Παφιακό ήντα γήπεδο ένει ρε.


Πάμε τζιαι στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

 Έ"χ"ασαν και οι δύο (αρέσκει μου πολλά τούτος ο τίτλος) 

Εγώ θα έλεγα ότι αν έχασε κάποιος τούτος εν ο πορτάρης των Σκαλιωτών. Έχασε τα ούλλα. Ούτε μια απόκρουση, ούτε ένα μπλοκάρισμα. Δαμαί επάσαρεν του ο αμυντικός του τζιαι επέρασεν που κάτω που τα πόθκια του η μάππα. Σαϊθάρ μίσιημου. Ούτε καν στην έξοδο ο πελλός σου έν ήβρε τίποτε. Έβαλε κόντρα με τον Γιωργαλλίδη ποιος εν ο πιο άτσαλος.
Ο Καβενάκι πάλε έβαλε γκολ, άσχετο το πόσο εύκολο ήταν, εν έχει σημασία, σε 40~ λεπτά έβαλε τρία γκολ. Τι άλλο θέλουν οι οπαδοί; Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαν να κερδίσουν τζιαι οι δύο, η ισοπαλία μπορούμε να πούμε ότι ήταν δίκαιη. Ο Βάντερ εκάλμαρε τους αντιπάλους, μπορεί να εν χασιμιός σε ολόκληρο το παιχνίδι αλλά μια φάση να σου κάμει εν να βουράς.
Για τον Ορτίθ είπαν τα ούλλοι, έδωκε τα δυο γκολ με δύο φοβερές σέντρες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ντρίμπλα πάνω στο Σκουλλούι, ήταν ούλλα τα λεφτά.

Στα κυριακάτικα είχαμε ακόμα ένα ντέρμπι, ένα αδιάφορο τζιαι τους μαθητές αν θα συνεχίσουν την πορεία τους.

Η είδηση της μέρας, εν είχε ανατροπή το παιχνίδι των κοτσιηνόκωλων.

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εφκάλαμεν τα λεφτά μας. Σπουδαία εμφάνιση για τους κοτσιηνόκωλους που πήραν το πρώτο τους τρίποντο στη χρονιά. Αυτή τη φορά καταφέραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα τζιαι να μεν χάσουν στο τέλος. Ξανα είπα το, οι κλάμπερς πέρσι είχαν τον Κολοκούθκια τζιαι εμείναν στη κατηγορία, φέτος εν νομίζω να τα καταφέρουν. Πολλά λία η ομάδα, έχουμεν την για γεμωσιά απ` ότι φαίνεται. Ήντα ξέρω τούτα τα αδιάφορα τα παιχνίθκια εν να τα παίζω οβεράκια τζιαι κανεί.

Ανοίξαν τα σχολεία τζιαι οι μαθητές εβάλαν τρία

Πως το λαλούν συνήθως;; Μεστή εμφάνιση από τους γηπεδούχους, ανέβασαν την απόδοση τους όποτε χρειαζόταν, έπαιξε όσο αρκούσε για να πάρει μια εύκολη και άνετη νίκη.
Εγώ θα πω ότι το σκορ αδικεί τους Παρασκηνιάρχες. Ο Κόπριβετς εγλίτωσε τους μαθητές τουλάχιστον που δύο γκολ. Για τους μαθητές το ξαναείπα, αρέσκουν μου πολλά, ο Ντλοβού σκοράρει ακατάπαυστα τζιαι άμαν έχεις έτσι φορ, εν φοάσαι που έτσι ομάδες, ειδικά στην έδρα σου. Ο 19χρονος Μάριος Ηλία εν θα μείνει τζιαιρό τζιαμαί. Ξεψαρωμένος, εν φοάται τζιαι ξεχωρίζει που τα τωρά.

Τελικά, ο Πέδρο τζιαι ο Φέλτσιερ εν θκιό άτομα όξα εν ένας;

Άμαν χάνεις 1-0 τζιαι ο καλύττερος σου παίκτης εν ο πορτάρης τότε εν μπορείς να πεις πολλά. Τούτο όμως που μου έμεινε ήταν η εκπληκτική ομοιότητα των δύο ποδοσφαιριστών.

Ένα ντέρμπι που δεν είχε πολλές φάσεις, είχε δύναμη και αμπαλοσύνη. Ο Χρι² ως συνήθως και όπως ήταν λογικό θα έπαιζε σφικτά, και θα κρατούσε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ. Τα κατάφερε, με τη τεράστια συνεισφορά του Ντεγκρά τζιαι παρολίγο να τσιμπούσε τζιαι το βαθμό στο τέλος. Νομίζω ότι τζιαι οι οπαδοί των δύο ομάδων θα έχουν πολλά παράπονα από τις ομάδες τους. Λέγαμε και πριν τον αγώνα ότι οι φιλάθλοι είναι ξενερωμένοι, έτσι και ο αγώνας ήταν το ίδιο ξενέρωτος.


Για τους βλάκες που τσακώνουνται μόνοι τους εν τους διώ αξία. Σε μια πόλη που γνωρίζονται όλοι με όλους, που κάποιοι μπορεί να εν τζιαι συγγενείς, κάποιοι να εν συμμαθητές, κάποιοι να εν συμφοιτητές τζιαι κάποιοι μπορεί να εν τζιαι συναδέλφοι.

Αφήνουμε υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου