ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Don`t do it Jimmy.

Το σούσουρο εγίνη, ο Χριστοφή εν να στραφεί στη Μαπποχώρα αν οι φανατικοί οπαδοί των αδικημένων ποσόσουν τα λεφτά που χρειάζεται για να αφήκει την Ελβετία τζιαι να ρτει πίσω. Don`t do it Jimmy.



Είσαι ο Δημήτρης Χριστοφή, το μόνο που ξέρεις να κάμνεις είναι να κλωτσάς καλά την μάππα. Είσαι 27 χρονών, παίζεις μάππα σε μια που τις πιο οργανωμένες και ασφαλείς χώρες της Ευρώπης για σένα τζιαι την οικογένεια σου τζιαι πιάνεις ένα πολλά καλό μισθό. Το συμβόλαιο σου εν να λήξει του χρόνου τζιαι αν τα πάεις καλά φέτος μπορεί να έβρεις κάπου αλλού ένα ανάλογο συμβόλαιο ως τα 30 σου.
Τούτα εν τα δεδομένα.... Έρκουνται οι αδικημένοι τζιαι λαλούν σου, Δημήτρη μου, Τζιήμαρε μου έλα πίσω, θέλουμεν σε. Εσύ, γιατί να διακόψεις το συμβόλαιο σου τζιαι να έρτεις πίσω τώρα; Σεβαστό το ότι αγαπάς την ομάδα σου αλλά διεκδίκησε ακόμη ένα καλό συμβόλαιο τζιαι έλα πίσω στα 30+ σου να κλείσεις μια πετυχημένη καριέρα στην ομάδα που σε ανέδειξε τζιαι αγαπάς.
Don`t do it Jimmy. Αδικείς τον εαυτό σου.



Για τους αδικημένους... Είσαστε με διαφορά οι πιο πιστοί οπαδοί, καταλαβαίνω ότι ένας παίκτης όπως τον Δημήτρη θα είναι ο ηγέτης. ΑΛΛΑ το πλάνο σας είναι η οικονομική εξυγίανση, μην ξεφεύγετε από αυτό. Είναι κρίμα. Κρίμα, για τους ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν μείωση και καθυστερήσεις στους μισθούς τους. Κρίμα τζιαι για τη προσπάθεια της διοίκησης τόσα χρόνια.
Θα έβλεπα με καλύττερο μάτι τζιαι θα θεωρούσα καλή τη κίνηση αν παιζόταν η Ευρώπη. Εκεί να κάμεις την υπέρβαση σου. Τώρα γιατί να την κάμεις; Για να δέρεις τους Αγγελιαφόρους, τους Παρασκηνιαρχες ή τους Κότσιηνοχωριάτες;

Εντελώς άκυρη και λάθος η προσθήκη του Χριστοφή αν πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου