ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τί γίνεται;;

Ως πρόεδρος της Μαπποχώρας όφειλα να ανακαλύψω και να σας αποκαλύψω τι γίνεται σε περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία με το τέλος του πρωταθλήματος.
Πολύ ορατό είναι το σενάριο μόνιμοι πρωταθλητές και φευγάτοι να ισοβαθμίσουν με το πέρας του πρωταθλήματος. Εδώ θα αποκαλυφθεί ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής σε τέτοια περίπτωση.

Έστω ότι μπορντοκιτρινομπλέ και σπαρτιάτες έρθουν ισοπαλία και την τελευταία αγωνιστική κερδίσουν τους αγγελιαφόρους τότε φτάνουν στους 62 βαθμούς.

Έστω τώρα ότι οι φευγάτοι κάνουν δύο νίκες τότε φθάνουν και αυτοί στους 62 βαθμούς.

Τι γίνεται;

Ιδού η προκήρυξη.

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες κατέχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, γα την κατάταξη τους θα χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα κατά αυστηρή σειρά κριτήρια,
8.1. Οι βαθμοί που έχουν κερδηθεί στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
8.2. Η διαφορά τερμάτων υπέρ και κατά στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
8.3. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ στα εκτός έδρας παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
8.4. Η συνολική διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
8.5. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων φέτος

Aπόλλων-ΑΠΟΕΛ 0-0
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων 1-0
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων 2-2
Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 1-0

Άρα χάρη στην ισοπαλία 2-2 στο ΓΣΠ ο τίτλος θα πάει στη Λεμεσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου