ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Με το έτσι θέλω θα το πάρει το παιχνίδι

Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πιο κρίσιμη και από την τελευταία αφού αν κερδίσουν σήμερα οι μόνιμοι πρωταθλητές το σήκωσαν. Να πάνε από σήμερα στον εξώστη.

Η πρότελευταία αγωνιστική του μαπποχώριου πρωταθλήματος είναι η καθοριστική όσο αφορά τον μαπποπρωταθλητή μας. Οι μόνιμοι πρωταθλητές φιλοξενούν τους Σπαρτιάτες, που αθυμήθηκαν ότι παν για πρωτάθλημα τωρά τζιαι εκάμαν sold out. Να μεν λέμε πελλάρες, οι μπορντοκιτρινομπλέ θέλουν τον τίτλο και θα κάμουν ότι είναι δυνατό για να τον πάρουν. Μπορεί φέτος να μεν τα καταφέραν να δέρουν τους Σπαρτιάτες αλλά σήμερα θα τα καταφέρουν και θα πανηγυρίσουν το 24 και το threepeat.

Στη σκάλα, στις 17:00 οι μαθητές θα αναμετρηθούν με τους φευγάτους. Μια ομάδα που δεν ήθελε το πρωτάθλημα πριν ένα μήνα τζιαι τωρά βουρά να φτάσει τους άλλους και να το σηκώσει τζιείνη το πρωτάθλημα. Πιστέφκω αν γίνει η στραβή στη Λευκωσία εν θα αφήκει την ευκαιρία να πάει χαμένη για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου