ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν είναι τυχαίες και καθόλου συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι ισχύει για τους δύο βασικούς που πρέπει να είναι Κύπριοι (η διάταξη)

Η διάταξη όπως είναι ορισμένη στη προκήρυξη της ομοσπονδίας μας για τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές. Επειδή γίνεται λόγος για το τι ακριβώς συμβαίνει στην επισυνάπτουμε αυτούσια.



 Το είχαμε απορία τις προάλλες αν ο Νέγκρι που λογίζεται ως Κύπριος πλέον αν χρησιμοποιείται θα μετρά ως τέτοιος. Με την πιο κάτω διάταξη ξεκαθαρίζουν πολλά.
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να αρχίζουν τους αγώνες τους έχοντας στην ενδεκάδα δύο ποδοσφαιριστές που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Για κάθε αγώνα που δεν έχουν κανένα από τους δύο ποδοσφαιριστές θα παραπέμπεται το σωματείο στην Δικαστική Επιτροπή για επιβολή προστίμου €3.000,00 ευρώ και εάν έχουν ένα πρόστιμο €1.500,00 ευρώ. Η μη χρησιμοποίηση των πιο πάνω ποδοσφαιριστών δεν θα έχει καμία άλλη επίπτωση στον αγώνα εκτός του χρηματικού προστίμου. Νοείται ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα πρέπει να είναι νομότυπα δηλωμένοι στους καταλόγους της ομάδας.
Βγήκε σήμερα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και είπε ότι καμιά ομάδα δεν υποχρεούται να έχει 2 Κύπριους ποδοσφαιριστές στη βασική ενδεκάδα ενώ η διάταξη λέει καθαρά ότι "οι ομάδες είναι υποχρεωμένες".

Πολύ καλή κίνηση για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία τα έσοδα από το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στις ομάδες θα επενδύονται στις ακαδημίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου